Tesettür Ay

2016 Yılının Tesettür Gelinlikleri

2016 Yılının Tesettür Gelinlikleri

2016 YILININ TESETTÜR GELİNLİKLERİ

Bir genç kızın tertemiz hayallerini gerçekleştirebileceği gün şüphesiz evleneceği gündür. Bembeyaz gelinlikler içinde, sevdiği insanla kuracağı yuvaya ilk adımını atarak yepyeni bir hayata başlamanın doyumsuz heyecanını yaşar her genç kız. Bir genç kızın hayatta başına gelebilecek en güzel şey gelinlik giymesidir en nihayetinde.

kuyruklu-gupurlu-gelinlik-modelleri

Gelinliğin içinde bir prenses edası ile süzülerek o günün anlamını hissetmek, yaşanabilecek en güzel duygulardandır. Her kadının kendine has bir gelinlik seçimi vardır. Son yıllarda tesettürlü hanımlar için de muazzam güzellikte tesettür gelinlik modelleri tasarlanmaya başlandı.
farkli-tesettur-gelinlik-modelleri

Tesettüre uygun, türban ve duvağı ile uyum içinde olan tesettür gelinlikler, hemen herkesin seçimlerine cevap verebilecek çeşitlilikte. Fransız dantelinin asil havası ile tasarlanan gelinlikler bir kuğu kadar zarif olmanın en naif halini yansıtıyor. Bu türden gelinliklerin üzerine genellikle rahibe duvak modellerinin tercih edildiğini gözlemliyoruz.

dore-detayli-gelinlik-duvagi

Diğer yandan 2016 tesettür gelinlikler tül detayları ile zerafeti simgeliyor. Bu yılın tesettür gelinliklerinde de yine bir önceki sezondan esinlenilen belde renkli kuşaklar hoş bir yer buluyor kendine. Dantel duvaklar, inci işlemeleriyle tasarlanan duvaklar bu yılın gelinlik modellerine damgasını vuruyor. Dore yada simli işlemeler tüm gelinlilere olduğu gibi tesettür model gelinliklere de ayrıca yakışıyor. Hayalleri süsleyen gelinlikler, yeni yuva kuracak genç kızların tüm isteklerine karşılık olabilecek güzellikte, kreasyonlardaki yerini alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ